Hallottál már a bugyira akasztható stradékszerről?

Ékszer fronton hatalmas a választék. Nem csupán anyagbeli gazdagság, de formai és típus beli különbözőség is jellemzi ezeket a kiegészítőket, így nem csoda, ha kismillió fura és a hétköznapi ember számára a hétköznapi életben hasznavehetetlen vagy egyenesen kellemetlen darab is felüti fejét.

Az idén Kínából érkezett egy fura újdonság. Na persze honnan máshonnan, Kínán kívül még Japán bővelkedik a különböző eszement apróságok kitalálásában. A BoDivas névre keresztelt ékszer nem más, mint egy fura lánc, amit a bikinialsóra lehet felapplikálni és a lábak között lóg ki belőle. Kis lánc, körbe tekerve a bugyi alulsó részén. A láncvégeken apró kövecskék vagy egyéb díszek himbálóznak. Ez elméletileg vonzóbbá akarná tenni női viselőit, ám felmerül a kérdés, hogy nem nevetséges-e inkább.

Az ékszer nem lett túl népszerű. lehet, hogy ez csupán a kevés reklámnak, vagy az újdonságának köszönhető és jövő nyáron minden nő ilyennel fog flangálni a strandokon, de nem csodálkoznánk, ha ez nem következne be. Egyrészt semmi értelme, másrészt alig látszik, harmadrészt kényelmetlen lehet, negyedrészt pedig még veszélyes is. Főleg uszodák medencéiben okozhat gondot, ha például egyik másik hölgy elhagyja a „farkincáját” – merthogy ezt a különlegességet angolul BeachTail néven emlegeti az a maroknyi ember, aki egyáltalán tudomást szerzett a létezéséről – hiszen a szűrőrendszer meghibásodásához vezet, ha belekerül.

Hallottál már a bugyira akasztható stradékszerről?

Hallottál már a bugyira akasztható stradékszerről?

Egyébként semmilyen platformon nem lehet túl sokat megtudni az adott ékszerről, inkább csak a gyártó hivatalos oldalán a webshopban találkozhatunk vele. Lehet, hogy ez is olyan félresikerült ötlet vagy „fake”, mint a múlt évben nagy port kavart macskafenék ékszer? Ugye mindenki emlékszik még a macska farkára akasztható, az állat fenekét eltakaró kis köves holmira, ami a cicusok intim és nem annyira gusztusos részének szebbé tételére szolgált? Arról is kiderült, hogy valójában a reklámmal a felelős állattartásra akarták felhívni a figyelmet és valójában nem rendelhető „macskaékszerről” van szó.

A BoDivas vagy BeachTail névre keresztelt bikinialsó – ékszer annyiban különbözik a macskafenék kristálytól, hogy már a nagy lapok, mint a Daily mail, Teen Vogue vagy a Mashable is cikkezett róla. A cégnek egyébként mindössze nagyjából 400 követője van az instagramon, de weboldalukon olyan furcsaságokat találni, amikről talán inkább nem is szólnánk. legyen elég annyi, hogy nem a megszokott helyekre applikálható ékszereket árulnak.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: